Skräddare i Helsingborg

Skräddare i Helsingborg

En kärleksaffär
Vackra tyger och en vision

Genom livet har jag haft en kärlek för vackra tyger. Jag tycker mig se en dold historia som jag måste väcka till liv. Uttryckligen väcka den. Att skapa den. Att bli en del av den fortsatta berättelsen. Det är något i den spunna tråden som vävts in i tyget som viskar. Jag lyssnar. Jag hör. Den väcker min passion. Min åtrå blir stark så stark att jag måste väcka den. Jag kysser den till liv. Så skapar jag en historia, din berättelse. Du får bli min kung, min drottning, uttrycket av min passion många kan njuta av. Förstulna blickar på gatan. Blicken som vandrar över henne. Nyfikenheten den väcker hos henne. Det vackra leendet. Utan att säga ett ord berättar hon en dold historia för den införstådda. Min historia. Din berättelse. Äran att bära den vidare.
Många spunna trådar – en kärleksaffär. Din skräddare i Helsingborg #dinskräddareihelsingborg #madeinsweden #madeinhelsingborg #skräddare #skrädderi #skräddarsytt #design #dräkt #kostym #klänning #balklänning #promdress #fest #festklänningar #bröllop #bröllopsklänning #brud #brudklänning #passsionforfashion