Skräddare i Helsingborg

Magic going on! Det här är “The Big Secret” för en kavaj som känns som en del av kroppen. Grejen är när jag tar mått på kunden använder jag en pendel? Eller tyngd på slutet av mitt tillräckligt långa måttband för att mäta av balansen på kanske vi kan gå så djupt som fundamentet på varje individ och det är skelettet. På Finska behöver man endast säga “runko” eller tänka byggjärnet som håller huset på “fötter” dvs vårt skelett helt enkelt. Vi lutar olika. Eller hur? Kanske ena benet markant kortare än det andra? Där av påverkas axelhöjden och kan vara markant olika ovan havsnivå. Följer du mig? “Or did I loose you?” All denna info tar jag med hela vägen och därför värd min lön så att säga. Jobbar du och lever mestadels av dygnets vakna tid i arbetskostym kan det vara väl värt kostnaden att få det sytt bara för dig. Tänk de fel beslut du kan medverka i när nacken känns olustig och det stramar på fel ställen? “Just saying” Din skräddare i Helsingborg