Skräddare i Helsingborg

Dagens verk i studion har varit en Sherry Tweed från Holland&Sherry – Sherry Tweed är från Scotland och naturligtvis från Tweed. En anings lättare Tweed men med samma tradition av färger, vävteknik och mönster. I dag fick jag höra ros från min kund. Han berättade att kostymen jag hade sytt åt honom hade han inte tagit av sig medan han ätit vid en offentlig tillställning/middag. Vanligtvis ger inte den konfektions sydda kostymen samma fria och behagliga känsla ????utan får honom att lossa på trycket och ta av sig kavajen. Den nya erfarenheten av komfort och behaglig passform som en äkta, måste jag klämma in här, skräddarsydd efter mått, anpassad kostym endast kan skapa åt sin ägare gör att han återkommer för en mer i vardagsbruk tänkt Tweed. Vad glad jag blev att få ett så fint vitsord! Nu känns det genast värt all arbete. Bara den invigde vet. ????????
Din Skräddare i Helsingborg