Skräddare i Helsingborg

Skräddare i Helsingborg

Working on our own pattern collection ?✂️✏️?
Redan första terminen som lärling fick jag lära mig mönsterkonstruktion för byxor. Min vana trogen att välja ett högre hinder fick jag min första kund som var några månader gravid. Tack vare det fick jag naturligtvis lite mer kunskap på köpet än att bara teckna ett vanligt mönster. Utbildningen gick ut på att tillämpa mönsterkonstruktion för varierade situationer. Nu i dag 34 år senare har jag tecknat tusentals mönster för olika individer, behov och tillställningar. Hästsport, dans, gymmet eller vardagen och till de festliga tillfällen. Det blir mycket matematik och phi ?så det gäller att vila knölen ordentligt så man orkar räkna rätt. Sköt om er som bäst och ha en trevlig fredag. Din skräddare i Helsingborg