Skräddare i Helsingborg

Skräddare i Helsingborg

Jag tycker det är bra att människor inte dissar sina jeans bara för att det har blivit rejäla slit i materialet. Original denim var ett hårdare material och var designad för hårt bruk och mycket tåligt material. Numera har man andra krav så som en komfort av ett mjukare material som gör det naturligtvis känsligare för vardagens arbetsuppgifter. Gammalt Denim är ett material som man fick använda ganska länge innan det blev bekvämt. You had to brake it in so to say. Tämja den som en vild häst med andra ord. Real cowboy stuff. Jag har en del real Denim på lager och kan erbjuda en bra design för de införstådda. Har man redan sina favoriter och vill förlänga livslängden är jag bland de bästa att ge bra lösningar. Inte så att tro att jag är smartare än andra på något sätt men har en lång erfarenhet och jobbat med de bästa fackfolket i branschen. Det här är bilder av några av de senare arbeten jag har fixat. Först bilden där jag konst stoppar per maskin och den andra där jag gör implantat av annan material. Kan bli en skön look av design. Dina jeans. #denim #tailor #skräddare #skrädderi #jeans #dinskräddareihelsingborg #helsingborg #sweden