Skräddare i Helsingborg

Skräddare i Helsingborg

Varmt välkomna till Alla våra kvinnors garderob. Vi erbjuder klänningar för alla tillfällen och framför allt snälla priser som inte spränger budgeten för året. Jag vill att mina sköna Damer ska ha råd med ett par av mina favoriter i garderoben och med varje klänning följer tips och råd hur du kan få det mesta ut ur varje köp och på så sätt enkelt utöka garderoben med flera olika stilar eller looks på ett köp. Fler tips följer med varje design. Den här skönheten känns som ett måste i var kvinnas garderob. Klänningen på bilden är av lite exklusivare tyg från en av mina forna favorit tyg leverantörer. Tanken är att jag erbjuder mindre kollektioner av klänningar av de tyger jag sparat till ett speciellt tillfälle. En del av klänningarna är en direkt inspiration av de kunder jag har designat för och gör den tillgänglig på ett enkelt men smakfullt sätt. I Alla våra kvinnors Garderob hittar du klänningen med ett genomgående tema kryddad med en viss tidsepok vi känner igen men med en modern känsla. Jag har också gett blixtlåset plats att få existera på ett sätt som smyckar klänningen. Ta dig en titt. Välkommen till Alla kvinnors Garderob! Din skräddare i Helsingborg #dinskräddareihelsingborg #madeinhelsingborg #madeinsweden #klänningar #dresses #stil #style #klassiskt #modern #mode #inspiration #shoponline öppnar snart