Skräddare i Helsingborg

Skräddare i Helsingborg

Lite godingar jag har pusslat ihop åt kunder. En egen design cap hat, läder sedel väska om ni ursäktar min Isländska för jag tycker det lät bättre än plånbok, mystery brace handväska och sist men inte minst mystery brace bälte. De tre sistnämnda är lammläder från Island. Jag har olika färgprover på både lamm och fisk i studion dvs läder. Möjlighet att beställa lamm mocka och ren skin från Island. Djuren har fått skutta fritt på Isländska vidder där endast en procent är bebodd av människor. I alla fall sist jag visste. Mystery brace är något jag lärde mig för ett bra tag sedan och har experimenterat och gjort både halsband och armband med samma metod. Lite kul att inte ha allt samma som Peter och Jon. Så ni ser att man behöver ett långt och hälsosamt liv för att hinna med allt man gillar att göra. 1000 år minst. Din skräddare i Helsingborg #hantverk #läder #läderhantverk #läderdesign #väskor #plånbok #sedelväska #hatt #caphat #tailored #tailormade #skräddare #skräddarsytt

Skräddare i Helsingborg

Skräddare i Helsingborg

Lite godingar jag har pusslat ihop åt kunder. En egen design cap hat, läder sedel väska om ni ursäktar min Isländska för jag tycker det lät bättre än plånbok, mystery brace handväska och sist men inte minst mystery brace bälte. De tre sistnämnda är lammläder från Island. Jag har olika färgprover på både lamm och fisk i studion dvs läder. Möjlighet att beställa lamm mocka och ren skin från Island. Djuren har fått skutta fritt på Isländska vidder där endast en procent är bebodd av människor. I alla fall sist jag visste. Mystery brace är något jag lärde mig för ett bra tag sedan och har experimenterat och gjort både halsband och armband med samma metod. Lite kul att inte ha allt samma som Peter och Jon. Så ni ser att man behöver ett långt och hälsosamt liv för att hinna med allt man gillar att göra. 1000 år minst. Din skräddare i Helsingborg #hantverk #läder #läderhantverk #läderdesign #väskor #plånbok #sedelväska #hatt #caphat #tailored #tailormade #skräddare #skräddarsytt