Skräddare i Helsingborg

Skräddare i Helsingborg

Flera dagar fest och en klänning för varje dag. Fortfarande kvarstår att avsluta den tredje men det är inte långt kvar tills den får stå bredvid sina systrar. Jag har erbjudit tyger från en grossist i Finland som jag har erfarenhet av ända sedan mitten av 80-talet. I dag är Tekstiilipalvelu bland de största i Norden och kan erbjuda enorma möjligheter i textilväg. Det är viktigt för mig att kunna erbjuda bra leverantörer för mina kunder. De flesta kommer med en idé som de har ruvat på länge och vi hjälps åt att hitta passande material som känns bra. Det kan va ett flertal bilder som vi sätter ihop till en design och sen är det min expertis som hjälper att välja rätt i material till just den designen. Ibland kan det vara en budgetfråga och naturligtvis gör jag mitt bästa att komma med snabba och effektiva lösningar. Vi närmar oss festliga tider och kanske vill du låta drömmen om den där speciella klänningen förverkligas? Du är välkommen att maila sari@sari.is eller ring 072 554 7979 Din skräddare i Helsingborg #skräddarsytt #helsingborg #sweden #balklänning #balklänningar #promdress #eveningdress #eveningdresses #littleblackdress #denlillasvarta #design #mode #klassiskt #hantverk #handcrafted #handmade #dinskräddareihelsingborg #tailor #tailored #tailormade