Skräddare i Helsingborg

Skräddare i Helsingborg

Ok? Om inte annat får kunden på samma läderjacka bevittna hur en läderexpert fixar läder och hur en ? Fixade? Har några timmar av övning bakom mig och ett av mina superjobb var när jag räddade en kunds dyra supertunna Armani läderjacka som hade kostat månadslönen! Nästa gång lär han inte ta på sig något dyrbart på en fotbollsmatch med supportrar som sliter tag i ärmen. Hela ärmen var söndersliten och han hade hört att jag möjligen kunde fixa läder. Djungel telegrafen hade berättat om mina kunskaper och rätt var det. Det blev ett rejält pusslande. Men vilken blöt kyss jag fick på kinden efter lyckat jobb! Tror jag hade lyckats ganska bra ? förutom pengarna det tog ur hans ficka. Glad att kunna göra någon så pass happy. #dinskräddareihelsingborg #läder #läderreparation #läderreparationer #skräddare #skrädderi #leather #leatherrepair