”Jag har en kavaj i läder som är gammal och sliten.” Sa mannen i telefonen och undrade om man kan göra något för att pigga upp fliken. ”Absolut!” Sa jag och erbjöd honom att komma förbi så jag kan bedöma vad som behövs göras. Det visar sig att den ”gamle” behöver få lagat några små sår. Såren som jag noggrant lagar efter en rengörande tvätt med sprit på ytan. När den ”gamle” är så gott som hel igen kan jag börja färgningen av det som en gång var svart och av ålder blivit grått. Tunna lager och låter torka mellan varven. Ett sista lager färg och efter några dygns torkning smörjer jag den trötte så denne blir frisk och spänstig och tål livets påfrestningar på nytt. Gammal blir ung på nytt. Välkommen att friska upp gamla favoriter i garderoben. Det är de värda! Din Skräddare i Helsingborg

”Jag har en kavaj i läder som är gammal och sliten.” Sa mannen i telefonen och undrade om man kan göra något för att pigga upp fliken. ”Absolut!” Sa jag och erbjöd honom att komma förbi så jag kan bedöma vad som behövs göras. Det visar sig att den ”gamle” behöver få lagat några små sår. Såren som jag noggrant lagar efter en rengörande tvätt med sprit på ytan. När den ”gamle” är så gott som hel igen kan jag börja färgningen av det som en gång var svart och av ålder blivit grått. Tunna lager och låter torka mellan varven. Ett sista lager färg och efter några dygns torkning smörjer jag den trötte så denne blir frisk och spänstig och tål livets påfrestningar på nytt. Gammal blir ung på nytt. Välkommen att friska upp gamla favoriter i garderoben. Det är de värda! Din Skräddare i Helsingborg