Jag hade skrädderi mottagningen dryga halvåret på Kullagatan i Helsingborg vilket var trevligt då jag fick lära känna fina kollegor i huset jag arbetade i. Hyrde några kvadratmeter och det kändes bra. Lyckades klämma in två av mina 13 maskiner jag arbetar med. Mycket kan man dock fixa med handsömnad som denna rackare. Fina Pontus om jag minns rätt nu, en ung dräng med mycket ambitioner i livet, undrade om det gick att rädda hans favorit. Jag grannskådar verket och så tyckte jag det kan vara värt ett ganska lyckat arbete så här efteråt. Det tog längre tid att fundera fram en lösning än att göra jobbet. Det är så min erfarenhet har vuxit fram då jag har lärt av farsgubben att sällan säga nej till arbete som erbjuds. Alltid något nytt det för med sig och erfarenhetsbanken växer sig stor och stark Det är så det är med oss sanna hantverkare. Vi kan liksom inte låta bli att klura på saker och vips så har vi hittat på något nytt. Nu är det så att jag saknade mina 13 maskiner och större yta att arbeta på så jag klurade på tanken och bestämde mig att packa ihop mina två maskiner med tillbehör och flytta in med resten av mina tillbehör i lokalen jag redan hyrde. Lite ensamt till en början men med tiden upptäckte jag vilken fin grannsämja det är i huset och alla trevliga gubbar och gummor med mera jag fick glädjen att prata av mig på. Nu trivs jag bra med mina 136 kvadratmeter och jobbar lite lättare med hela styrkan av maskineriet på plats. Välkommen till min mottagning på Slottshöjden. Din Skräddare i Helsingborg .

Jag hade skrädderi mottagningen dryga halvåret på Kullagatan i Helsingborg vilket var trevligt då jag fick lära känna fina kollegor i huset jag arbetade i. Hyrde några kvadratmeter och det kändes bra. Lyckades klämma in två av mina 13 maskiner jag arbetar med. Mycket kan man dock fixa med handsömnad som denna rackare. Fina Pontus om jag minns rätt nu, en ung dräng med mycket ambitioner i livet, undrade om det gick att rädda hans favorit. Jag grannskådar verket och så tyckte jag det kan vara värt ett ganska lyckat arbete så här efteråt. Det tog längre tid att fundera fram en lösning än att göra jobbet. Det är så min erfarenhet har vuxit fram då jag har lärt av farsgubben att sällan säga nej till arbete som erbjuds. Alltid något nytt det för med sig och erfarenhetsbanken växer sig stor och stark  Det är så det är med oss sanna hantverkare. Vi kan liksom inte låta bli att klura på saker och vips så har vi hittat på något nytt. Nu är det så att jag saknade mina 13 maskiner och större yta att arbeta på så jag klurade på tanken och bestämde mig att packa ihop mina två maskiner med tillbehör och flytta in med resten av mina tillbehör i lokalen jag redan hyrde. Lite ensamt till en början men med tiden upptäckte jag vilken fin grannsämja det är i huset och alla trevliga gubbar och gummor med mera jag fick glädjen att prata av mig på. Nu trivs jag bra med mina 136 kvadratmeter och jobbar lite lättare med hela styrkan av maskineriet på plats. Välkommen till min mottagning på Slottshöjden. Din Skräddare i Helsingborg .