Ibland får man finbesök av de guldvingade sorters snyltgäster som använder fint ylle plagg som barnkammare. Denna gången har jag inget extra material att väva in och tycker att det bästa i situationen är att försöka ta lite tråd från kavajens fåll och försöker väva in så gått det går. Lite luddigt är det men tycker att på håll så försvinner en skavank som denna. Mitt rekord är 8 timmar arbete konststopp på en Armani kostym med speciellt mönster. Det var en dyrgrip. Han hade dock material som jag vävde in tråd för tråd…. Din Skräddare i Helsingborg.

Ibland får man finbesök av de guldvingade sorters snyltgäster som använder fint ylle plagg som barnkammare. Denna gången har jag inget extra material att väva in och tycker att det bästa i situationen är att försöka ta lite tråd från kavajens fåll och försöker väva in så gått det går. Lite luddigt är det men tycker att på håll så försvinner en skavank som denna. Mitt rekord är 8 timmar arbete konststopp på en Armani kostym med speciellt mönster. Det var en dyrgrip.  Han hade dock material som jag vävde in tråd för tråd.... Din Skräddare i Helsingborg.