Det kan vara lite knåp att sy små stycken som ska vändas. Ett knep är att inte klippa till de små stycken innan du syr ihop dem. Jag tecknar linjen jag ska sy utefter och fäster ett band på udden av bandet som ska vändas. Helt hopplöst utan lite hjälp. Använder symaskin foten som ofta tidigare när jag vill ha mina händer fria att jobba. Sticker in en udd för att hjälpa att vända det hela… Drar samtidigt bandet som är fäst runt symaskin foten. Sakta lirkar jag och lyckas… Sen klipper jag bort bandet och stryker… Vardagen hos Din Skräddare i Helsingborg. Ha en fin dag och hoppas knepet hjälper dina sömnads projekt.

Det kan vara lite knåp att sy små stycken som ska vändas. Ett knep är att inte klippa till de små stycken innan du syr ihop dem. Jag tecknar linjen jag ska sy utefter och fäster ett band på udden av bandet som ska vändas. Helt hopplöst utan lite hjälp. Använder symaskin foten som ofta tidigare när jag vill ha mina händer fria att jobba. Sticker in en udd för att hjälpa att vända det hela... Drar samtidigt bandet som är fäst runt symaskin foten. Sakta lirkar jag och lyckas... Sen klipper jag bort bandet och stryker... Vardagen hos Din Skräddare i Helsingborg. Ha en fin dag och hoppas knepet hjälper dina sömnads projekt.