42517902_317566875642442_5668562937480777505_n

Bemberg foder från Holland&Sherry. Jag provar mig fram hur skinnet ska skäras som bäst. Vi bestämmer en kroppsnära och lite kortare framstycke medan bakstycket får lite flair och lite mer längd. Ska bli spännande att avsluta projektet. Önskar en trevlig kväll och önskar en god fortsättning på den nya veckan som börjar efter nattens sömn. Din Skräddare i Helsingborg

Bemberg foder från Holland&Sherry. Jag provar mig fram hur skinnet ska skäras som bäst. Vi bestämmer en kroppsnära och lite kortare framstycke medan bakstycket får lite flair och lite mer längd. Ska bli spännande att avsluta projektet. Önskar en trevlig kväll och önskar en god fortsättning på den nya veckan som börjar efter nattens sömn. Din Skräddare i Helsingborg

Tags: No tags

Add a Comment

You must be logged in to post a comment